AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: TATU - Arda (Full) By Didi Kempot Snadyan kowe ngilang, ra biso tak sawang Nang ... Read More »

Search Results For ireng manise

Published Mon, 08 Jul 2019 - 19:22:36 In Category Hiburan By AnekaNews.top
[Views: 43047/49114] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.top - Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IRENG MANIS


Yen kelingan lelakonku, jamane
Naliko ing pamulangan
Aku duwe kon ... Read More »
Published Mon, 24 Jun 2019 - 17:20:55 In Category Hiburan By AnekaNews.top
[Views: 6538/7011] [Comment: 0/16]
Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.top - Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak ... Read More »
Page 1 of 1 Totals
Bookmark and Share