AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pada saat ini melahirkan melalui cara normal dan alami (tanpa cesar) sudah sangat jarang ada dikota ... Read More »
Published: Fri, 03 Apr 2020 - 06:46:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/294
Comments: 0/0
Lirik Lagu BENGAWAN SORE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu BENGAWAN SORE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BENGAWAN SORE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BENGAWAN SORE


Ning pinggire bengawan
Tansah setyo, ngenteni sliramu
Eling-eling jamane semono
Wis genep pitung ketigo

Ning pinggire bengawan
Saben-saben, mung tansah kelingan
Wus prasetyo ing janji, kang suci
Ing lahir terusing ati

Senajan koyok opo, manungso
Mung biso ngreko lan njongko
Gusti kang paring idi lan pesti
Kito sak dermo nglampahi

Ning pinggire bengawan
Wayah sore, mung tansah kelingan
Gawang-gawang esem-mu, cah ayu
Gawe sedihe atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang remb ... Read More »
Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KUSUMANING ATI


Kusumaning ati
Duh wong bagus, kang tak anti-anti
Mung tekamu, ... Read More »
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar b ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 72250
Bookmark and Share