AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Siapakah J.K. Rowling? Dia adalah penulis novel Film Harry Potter. Sebelum novel pertamanya yang be ... Read More »
Published: Tue, 26 Dec 2023 - 00:29:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 472/472
Comments: 0/0
Lirik Lagu DUMES (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu DUMES (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu DUMES (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

DUMES
By: Denny Caknan


Sepine ro aku
Senengmu karo liyane
Arep cemburu
Kok dudu sopo-sopone

Sing awale perhatian
Ning akhire sliramu sing malah ngilang

Ra pengen liyane
Pengenku siji mung kowe

Kenyataane
Dudu aku ning njero atimu

Isih sok kelingan
Kabeh kenangan sing tau dilakoni
Kebayang-bayang nganti kegowo ngimpi
Iso nggawe nyaman ora jaminan nduweni atimu

Koyo lagi wingi
Awak dewe iso ngobrol tekan wengi
Kroso sliramu wong sing paling gemati
Ora nyongko kowe sing paling nglarani

Ra pengen liyane
Pengenku siji mung kowe

Kenyataane
Dudu aku ning njero atimu

Isih sok kelingan
Kabeh kenangan sing tau dilakoni
Kebayang-bayang nganti kegowo ngimpi
Iso nggawe nyaman ora jaminan nduweni atimu

Koyo lagi wingi
Awak dewe iso ngobrol tekan wengi
Keroso sliramu wong sing paling gemati
Ora nyongko kowe sing paling nglarani



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 43659
Bookmark and Share