AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Saben wayah lingsir wengi Mripat iki ora biso tur ... Read More »
Published: Sun, 16 Jun 2019 - 21:36:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 37835/54387
Comments: 0/41
Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELO


Ning ngendi nggonku nggoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak parani
Mung nuruti karepe ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sinendal atiku
Luh tumetes nelesi pipiku

Yen pancene ora tresno
Mbokyo kondo sing prasojo
Ojo gawe gelo ati
Aku ora bakal nggondeli

Koyo ngene lelakonku
Biyen ngopo kok ndadak ketemu
Yen pancen e ditinggalne
Gawe gelo ati sak lawase


Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (41)
PeterSop [Tue, 28 Sep 2021 - 14:31:07]
sildenafil 100mg usa <a href=" http://sildenafilten.com/# ">price for sildenafil 20 mg</a> - buy sildenafil generic canada
PeterSop [Sun, 26 Sep 2021 - 13:50:06]
plaquenil generic 200 mg coupon <a href=" https://hydroxychloroquinefive.com/# ">how much is plaquenil</a> - generic plaquenil prices
DrignSing [Sat, 25 Sep 2021 - 11:21:15]
http://buyzithromaxinf.com/ - azithromycin cost
enusaDuff [Sat, 25 Sep 2021 - 09:09:33]
<a href=http://buyplaquenilcv.com/>hydroxychloroquine online prescription</a>
wrelind [Wed, 22 Sep 2021 - 15:05:41]
<a href=http://buypriligyhop.com/>Priligy</a>
View All Comments on Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 20898
Bookmark and Share