AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Tahukah anda, selain untuk minuman, ternyata Teh bisa sebagai obat luka bakar dan luka iris. Ini di ... Read More »
Published: Tue, 09 Jul 2019 - 22:44:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/860
Comments: 0/0
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane aku rak wis kondo
Aku nisto lan ora bondo donyo
E e e e eman, yektine mung kepranan
Barang kang durung kanyatan

Mbok yo eling
Soyo suwe soyo mundak yuswo
Ojo cidro
Yen cidro bakal nambaHi gelo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Evi Masamba Juara Pertama Dangdut Academy 2 Indosiar - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Evi Masamba Juara Pertama Dangdut Academy 2 Indosiar

Setelah ditunggu sekian lama akhirnya semalam (12/6/2015) bertempat di Studio Indosiar Konser Final Dangdut Academy 2 jadi juga digelar, konser yang bertajuk KONSER KEMENANGAN tadi malam menampikan d ... Read More »
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nang ... Read More »
Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari

ATI KESIKSO


Opo kabeh lelakonku
Kowe tego nglarani atiku
Urip tansah koyo ngene
Omah-omah wis raono tentreme

Atiku tansah nelongso
Udan tangis sasat saben dino
Tak gondeli tak tresnani
O ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 40242
Bookmark and Share