AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahun demi tahun telah berganti, banyak orang yang menantikan momen-momen indah saat pergantian tahu ... Read More »
Published: Wed, 25 Dec 2019 - 13:09:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 832/1384
Comments: 0/1
Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON KEMUNING (Protelon Kemuning)


Wis suwe ora ketemu
Setengah mati roso kangenku
Kelingan kebecikanmu
Sing wis mbok korbanake marang aku

Aku mung tansah kelinghan
Nalikane podo lelungguhan
Wong loro pangkon pangkonan
Tondo yekti yen lagi kasmaran

Aku eling
Naliko ing pertelon kemuning
Arah menyang candi cetho
Munggah mudun kesel tan rinoso

Banget rasane atiku
Besok kapan bisane ketemu
Kalingono gunung sewu
Aku tetep kelingan sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (1)
YjhLJ [Tue, 27 Apr 2021 - 06:22:03]
Medicines information for patients. Drug Class.
<a href="https://pregabalin24x7.top">cost of generic lyrica without rx</a> in USA
Best information about pills. Get information now.
View All Comments on Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 97709
Bookmark and Share