AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Terjadi percakapan antara adik dan kakak di kolam renang. Sang kakak menegur adiknya yang tidak j ... Read More »
Published: Mon, 27 Jan 2020 - 16:53:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2042/2247
Comments: 0/126
Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

REMBULAN ING WENGI


Rembulan ing wengi, tansah anyekseni
Endah paras manis, esem lan guyumu
Ginambar ing bathin, tan biso nglalekke
Yekti, nimas, ora ono liyane

Tatapan netramu, nembus ing atiku
Agawe aku mung, mikirne sliramu
Cahyaning rembulan, kalah klawan esemmu
A-amung nimas

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo nimas
Atiku mung kanggo nimas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki
Bakal kasembadan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (126)
Patrickbeigh [Thu, 21 Apr 2022 - 07:45:49]
amoxicillin no prescription <a href=" https://amoxilmst.com/# ">buy amoxicillin 500mg capsules uk</a> amoxicillin without a prescription
Patrickbeigh [Wed, 20 Apr 2022 - 12:36:21]
amoxicillin 500mg prescription <a href=" https://amoxilmst.com/# ">ampicillin amoxicillin</a> amoxicillin 250 mg capsule
Patrickbeigh [Tue, 19 Apr 2022 - 17:11:58]
where to buy amoxicillin <a href=" https://amoxilmst.com/# ">amoxicillin cost australia</a> buy amoxicillin online without prescription
Patrickbeigh [Mon, 18 Apr 2022 - 21:48:47]
how much is clomid 100mg <a href=" https://clomidmst.com/# ">buy clomid no rx</a> clomid medicine where to buy
Patrickbeigh [Mon, 18 Apr 2022 - 02:21:18]
best online drugstore <a href=" https://drugsmst.com/# ">errectile disfunction</a> pills for ed
View All Comments on Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 21076
Bookmark and Share