AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SAMBEL KEMANGI Enake, jangan asem kecut Sambele kemangi Mangane, bubar nyamb ... Read More »
Published: Mon, 27 Jan 2020 - 16:53:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 511/716
Comments: 0/15
Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

REMBULAN ING WENGI


Rembulan ing wengi, tansah anyekseni
Endah paras manis, esem lan guyumu
Ginambar ing bathin, tan biso nglalekke
Yekti, nimas, ora ono liyane

Tatapan netramu, nembus ing atiku
Agawe aku mung, mikirne sliramu
Cahyaning rembulan, kalah klawan esemmu
A-amung nimas

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo nimas
Atiku mung kanggo nimas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki
Bakal kasembadan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (15)
Jerryprips [Sun, 19 Sep 2021 - 01:50:26]
best way to treat ed <a href=" http://withoutdoctorprescription.com/# ">ed products</a> - foods for ed
TerryBiree [Tue, 14 Sep 2021 - 04:02:33]
ivermectin 50 <a href=" http://ivermectincovi.online# ">buy ivermectin online</a> - ivermectin 50 mg
TerryBiree [Sat, 11 Sep 2021 - 18:07:33]
ivermectin 6mg dosage <a href=" https://ivermectincovi.com/# ">buy ivermectin</a> - ivermectin cost
TerryBiree [Fri, 10 Sep 2021 - 05:39:59]
generis cialis online overnight delivery <a href=" http://cialismgz.online# ">cialis pills</a> - cialis sales canadian
TerryBiree [Wed, 08 Sep 2021 - 17:38:06]
amoxicillin without a doctor's prescription <a href=" http://indiarxmgz.com/# ">reputable online pharmacies in india</a> - google viagra dosage recommendations
View All Comments on Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 75580
Bookmark and Share