AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pada umumnya, Infeksi Dengue ini disebabkan oleh virus. Biasanya muncul dalam bentuk demam. Kadang-k ... Read More »
Published: Sun, 23 Jun 2019 - 22:33:09
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/266
Comments: 0/0
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah dudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dodoku
Lewat tembang kangen, mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandhang wuyung, rino wengi

Liwat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis ora ngerti
Saktenane aku mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni balimu endah manise esemu
Lewat tembang kangen, iki wujud katresnanku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu NYIDAM SARI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NYIDAM SARI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NYIDAM SARI (Bowo)


Bowo:
Duh wong ayu
Pepujaning ati
Koyo ngene, wong nandang ... Read More »
Lirik Lagu RONDO TELES Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO TELES Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RONDO TELES


Yen awan, aku ra doyan mangan
Yen bengi, turu tansah klisikan
Sin ... Read More »
Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra k ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 93389
Bookmark and Share