AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
You know, Proxy Server is a server that acts as an intermediary for requests from clients seeking re ... Read More »
Published: Sun, 23 Jun 2019 - 22:33:09
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 806/1545
Comments: 0/2
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah dudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dodoku
Lewat tembang kangen, mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandhang wuyung, rino wengi

Liwat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis ora ngerti
Saktenane aku mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni balimu endah manise esemu
Lewat tembang kangen, iki wujud katresnanku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
LonnieMycle [Thu, 01 Apr 2021 - 04:38:12]
can you buy zithromax over the counter in australia: <a href=" https://zithromaxproff.com/# ">zithromax</a> zithromax capsules australia
https://zithromaxproff.com/# zithromax cost australia
zithromax cost canada zithromax for sale zithromax
Billysterm [Tue, 30 Mar 2021 - 19:36:31]
zithromax capsules: <a href=" http://zithromaxproff.com/# ">zithromax</a> where can i buy zithromax uk
https://zithromaxproff.com/# zithromax 500mg
View All Comments on Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 22439
Bookmark and Share