AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: BOJOMU SEMANGATKU (Full) By: Happy Asmara Intro: Bojomu semangatku Ojo nganti ... Read More »
Published: Tue, 23 Aug 2022 - 07:09:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/140
Comments: 0/0
Lirik Lagu TERMINAL MADIUN NGAWI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu TERMINAL MADIUN NGAWI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TERMINAL MADIUN NGAWI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

TERMINAL MADIUN NGAWI
By: Denny Caknan Ft Yeni Inka


Terminal madiun ngawi kenanganku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran
Bakul pecel ono ning pinggir prapatan

Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang
Fotomu ning dompetku

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak elus-elus
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Jenengmu ning atiku

Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang
Fotomu ning dompetku

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak elus-elus
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Jenengmu ning atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 93756
Bookmark and Share