AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kedekatan orang tua dan anak memang harus dibangun sedini mungkin. Bahkan ketika masih di dalam kand ... Read More »
Published: Sat, 21 Dec 2019 - 09:34:40
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 347/1006
Comments: 0/0
Lirik Lagu TULUSING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TULUSING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TULUSING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TULUSING TRESNO (Tuluse Tresno)


Koyo sak kedheping netro
Telung taun wis tanpo diroso
Koyo tuluse tresnaku
Aku setya ngenteni sliramu

Batinku ora nyelaki
Pancen ndiko gantilaning ati
Mboten rinten mboten dalu
Wewayangmu kumanthil ing netraku

Bungahe atiku
Biso bebrayan karo sliramu
Paribasan kembang alum
Siniram banyu embun kang agung

Yo mung siji panyuwunku
Ndiko tansah gantilaning ati
Urip bareng karo aku
Biso nganti tekan kaki nini



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 29152
Bookmark and Share