AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, dalam masa pertumbuhan anak, berbagai penyakit bisa dengan mudah menyerang buah hati a ... Read More »
Published: Sat, 08 Feb 2020 - 14:59:27
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 7/334
Comments: 0/0
Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

YEN ING TAWANG ONO LINTANG


Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Aku ngenteni tekamu
Marang mego ing angkoso, nimas
Sun takokke pawartamu

Janji-janji aku eling, cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Lintang lintange iwi-iwi, nimas
Tresnaku sundhul wiyadi

Ndek semono, janjimu
Disekseni
Mego kartiko, kairing
Rosa tresno asih

Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Rungokno tangiseng ati
Binarung swaraning ratri, nimas
Ngenteni mbulan ndadari



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ABOTE TRESNO


Njajah deso milangkori
Tepung gelang anggonku nggoleki
Munggah g ... Read More »
Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RUNTIK ING ATI


Yen aku mireng lagu, caping gunung
Atiku, tansah nelongso
Nali ... Read More »
Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 83890
Bookmark and Share