AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PRAWAN KALIMANTAN (Duet - Full) Lk: Rino wengi tansah kelingan Prawan ayu Kali ... Read More »
Published: Sat, 08 Feb 2020 - 14:59:27
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 177/399
Comments: 0/0
Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

YEN ING TAWANG ONO LINTANG


Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Aku ngenteni tekamu
Marang mego ing angkoso, nimas
Sun takokke pawartamu

Janji-janji aku eling, cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Lintang lintange iwi-iwi, nimas
Tresnaku sundhul wiyadi

Ndek semono, janjimu
Disekseni
Mego kartiko, kairing
Rosa tresno asih

Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Rungokno tangiseng ati
Binarung swaraning ratri, nimas
Ngenteni mbulan ndadari



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 96965
Bookmark and Share