AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: TITIP TRESNO Yen nyawang manis eseme Koyo biso ngluluhke atine Rino wengi ra ... Read More »

Search Results For Titip

Published Sun, 03 Jan 2021 - 15:29:32 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 479/956] [Comment: 0/1]
Lirik Lagu LAYANG DUNGO RESTU (LDR) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG DUNGO RESTU (LDR) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG DUNGO RESTU (LDR)
By: Happy Asmara


Tak tulis layang kangen iki dinggo ko ... Read More »
Published Fri, 01 Jan 2021 - 05:35:23 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 547/1017] [Comment: 0/1]
Lirik Lagu SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang)
By: Happy Asmara


Sumilir angin wengi
Kang ... Read More »
Published Sat, 20 Jun 2020 - 16:01:09 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 156/336] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TITIPANE GUSTI  Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIPANE GUSTI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TITIPANE GUSTI
By: Denny Caknan


Tenanono
Perasaan iki
Kanggo kowe sing lagi ... Read More »
Published Fri, 08 May 2020 - 17:00:55 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 173/315] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LINTANG ATI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LINTANG ATI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LINTANG ATI (Titip Angin Kangen)


Lintang sing ono ning wengi
Gawe kangen ati
A ... Read More »
Published Fri, 31 Jan 2020 - 18:38:10 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 177/357] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MAWAR BIRU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MAWAR BIRU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MAWAR BIRU


Tumetesing waspaku
Ora tego, rasaning atiku
Ninggalake
Sliramu pri ... Read More »
Page 1 of 4 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share