AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: CINTA TAK TERPISAHKAN (Duet) Lk: Duh Denok gandulaning ati, tegane nyulayani J ... Read More »

Search Results For sod

Published Sun, 16 Feb 2020 - 08:38:24 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2018/2257] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETUN NGANTI PIKUN


Naliko pisan ketemu
Esemu dadi gregeting atiku
Aku ra ngleg ... Read More »
Published Tue, 04 Feb 2020 - 08:33:29 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1005/1213] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO BRONTO


Yen kelingan mring sliramu, aduh
Kadyo, rinujid atiku
Yen siang ta ... Read More »
Published Sun, 02 Feb 2020 - 19:16:28 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2629/2832] [Comment: 0/190]
Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WUYUNG


Laraning loro
Ora koyo, wong kang nandang wuyung
Mangan ra doyan, ra je ... Read More »
Published Fri, 24 Jan 2020 - 11:12:42 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2152/2444] [Comment: 0/129]
Lirik Lagu KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Jawa Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Jawa Campursari

Lirik Lagu:

KIDUNG WAHYU KOLOSEBO


Rumekso ingsun, laku nisto ngoyo woro
Kelawan mekak howo, ... Read More »
Published Wed, 15 Jan 2020 - 11:48:04 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 7184/8705] [Comment: 0/146]
Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO ASMORO (Duet)


Lk:
Aduh wong manis
Nalikane, sepisan ketemu
Eneng kono k ... Read More »
Page 1 of 10 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share