AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Penasaran apa yang telah terjadi pada tanggal 26. Ada apa? Ini secara kebetulan atau??? Yuk, kita ... Read More »
Published: Tue, 14 Jan 2020 - 19:10:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/180
Comments: 0/0
Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ABOTE TRESNO


Njajah deso milangkori
Tepung gelang anggonku nggoleki
Munggah gunung mudhun jurang
Bebasane mung kedarang darang

Rubedo ingkang nyrimpeti
Nggonku mlaku rino lawan wengi
Koyo ngene nelangsaku
Mbesuk kapan katekan sedyaku

Saiki krungu kabare
Yen jarene nggandheng priyo seje
Tiwas aku nganti anti
Tangeh lamun yen bakale bali

Jane aku isih tresno
Ning dheweke ngeboti wong liyo
Godhong koro mekar sore
Nganti loro nggonku mikir kowe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JOKO MLARAT


Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho
Aku wong nisto tanpa bondho du ... Read More »
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun ... Read More »
Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO TRESNO


Ora nyono ora ngiro
Yen to aku nduwe loro tresno
Saben dino mung ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 75524
Bookmark and Share