AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pada suatu hari Ali bin Abi Thalib r.a. bersama istri tercinta , Fatimah Az Zahra r.a menemukan rasu ... Read More »
Published: Tue, 14 Jan 2020 - 19:10:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 517/793
Comments: 0/13
Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ABOTE TRESNO


Njajah deso milangkori
Tepung gelang anggonku nggoleki
Munggah gunung mudhun jurang
Bebasane mung kedarang darang

Rubedo ingkang nyrimpeti
Nggonku mlaku rino lawan wengi
Koyo ngene nelangsaku
Mbesuk kapan katekan sedyaku

Saiki krungu kabare
Yen jarene nggandheng priyo seje
Tiwas aku nganti anti
Tangeh lamun yen bakale bali

Jane aku isih tresno
Ning dheweke ngeboti wong liyo
Godhong koro mekar sore
Nganti loro nggonku mikir kowe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (13)
Jerryprips [Tue, 21 Sep 2021 - 11:01:00]
erectile dysfunction pills <a href=" https://withoutdoctorprescription.com/# ">best cure for ed</a> - treating ed
Jerryprips [Sun, 19 Sep 2021 - 03:24:05]
male ed <a href=" http://withoutdoctorprescription.online# ">best male enhancement</a> - drug prices comparison
TerryBiree [Mon, 13 Sep 2021 - 05:27:30]
ivermectin price comparison <a href=" https://ivermectincovi.com/# ">ivermectin for humans</a> - ivermectin 2%
TerryBiree [Thu, 09 Sep 2021 - 17:22:42]
how much does cialis cost in canada <a href=" https://cialismgz.com/# ">cialis pills</a> - cialis soft tabs
TerryBiree [Wed, 08 Sep 2021 - 05:02:14]
male dysfunction treatment <a href=" https://indiarxmgz.com/# ">buy prescription drugs online legally</a> - online ed meds
View All Comments on Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 89030
Bookmark and Share