AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Selain dialami oleh orang dewasa, sakit gigi biasanya juga sering di alami oleh anak kecil. Selain s ... Read More »
Published: Sun, 07 Jul 2019 - 11:03:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/3019
Comments: 0/83
Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu, wong bagus nyidrani
Sak iki njur lali
Rusakke awakku iki, amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku, wong bagus kowe lungo
Ora pamit aku
Sak iki adoh dunungmu, mung kacu kuning
Tondo katresnanku

Kacu kuning dadi pepeling
Naliko biyen kowe taseh nyanding
Mrono mrene iseh tak gowo
Ra biso ilang nadyan mung sedelo

Age age ndang balio wong bagus
Wis kangen ketemu sliramu
Kacu kuning tansah nunggu
Balio wong bagus kumpul karo aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (83)
Monroeintom [Fri, 17 Dec 2021 - 22:11:44]
ikexgi https://stromectolr.com ivermectin 50
BernardDes [Wed, 15 Dec 2021 - 18:05:38]
https://plaquenils.com/ plaquenil nz
BernardDes [Mon, 13 Dec 2021 - 02:01:09]
http://baricitinibrx.com/ barikind
Anthonysnumn [Sat, 11 Dec 2021 - 00:48:26]
20mg cialis side effects <a href=" http://ciatad24.online/# ">cialis medication</a> cialis dosage recommendations frequency
Anthonysnumn [Thu, 09 Dec 2021 - 13:38:52]
how to take viagra for maximum effect <a href=" http://viasild24.online/# ">how to take sildenafil 20 mg</a> best time to take viagra
View All Comments on Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 22352
Bookmark and Share