AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Berdasarkan pantauan dan pengamatan arus balik dari mudik lebaran tahun 2015 ini akan terjadi mulai ... Read More »
Published: Sun, 07 Jul 2019 - 11:03:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/19245
Comments: 0/6
Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu, wong bagus nyidrani
Sak iki njur lali
Rusakke awakku iki, amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku, wong bagus kowe lungo
Ora pamit aku
Sak iki adoh dunungmu, mung kacu kuning
Tondo katresnanku

Kacu kuning dadi pepeling
Naliko biyen kowe taseh nyanding
Mrono mrene iseh tak gowo
Ra biso ilang nadyan mung sedelo

Age age ndang balio wong bagus
Wis kangen ketemu sliramu
Kacu kuning tansah nunggu
Balio wong bagus kumpul karo aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (6)
DannyOrier [Wed, 12 Jul 2023 - 08:41:16]
<a href="http://meclizinel.top/">order antivert 25mg pill</a>
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 00:02:41]
<a href="http://meclizinel.top/">cheap meclizine 25mg</a>
DannyOrier [Sun, 09 Jul 2023 - 06:01:28]
<a href="http://meclizinel.top/">order meclizine 25mg sale</a>
DannyOrier [Thu, 06 Jul 2023 - 23:25:26]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine 25 mg ca</a>
DannyOrier [Wed, 05 Jul 2023 - 23:17:49]
<a href="http://meclizinel.top/">antivert 25mg uk</a>
View All Comments on Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 57327
Bookmark and Share