AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kalau ada obat manjur tapi rasanya manis ya itu dia madu, cairan yang dihasilkan oleh lebah. Rasa m ... Read More »
Published: Sun, 07 Jul 2019 - 11:03:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/248
Comments: 0/0
Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu, wong bagus nyidrani
Sak iki njur lali
Rusakke awakku iki, amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku, wong bagus kowe lungo
Ora pamit aku
Sak iki adoh dunungmu, mung kacu kuning
Tondo katresnanku

Kacu kuning dadi pepeling
Naliko biyen kowe taseh nyanding
Mrono mrene iseh tak gowo
Ra biso ilang nadyan mung sedelo

Age age ndang balio wong bagus
Wis kangen ketemu sliramu
Kacu kuning tansah nunggu
Balio wong bagus kumpul karo aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu GAGAT ENJANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GAGAT ENJANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GAGAT ENJANG


Gagat enjang
Wanci bangun pungun-pungun
Trus ngalamun
Ngungun wr ... Read More »
Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TAK IKLASNO


Sepine wengi iki, ngreridu ati
Sing tansah kelingan sliramu
Kowe n ... Read More »
Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KIJING MIRING


Ayo ayo mas, iki piye
Ayo mas, kijing miring
Mangan roti entek l ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 57626
Bookmark and Share