AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Cerita lama tentang adanya segitiga bermuda merupakan salah satu misteri belahan dunia Barat yang me ... Read More »
Published: Thu, 27 Jun 2019 - 09:46:49
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 80/477
Comments: 0/0
Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari

PANGGODANING KATRESNAN


Biyen aku rak wes kondo
Jroning bebrayan kebak ing panggodho
Bebasan wanci pangklong
Tanpo obor peteng dedet kang rinoso

Opo pancene wes bedo
Dhek biyen opo sak ikine opo
Sliramu salin slogo
Biyen tresno saiki daksio

Wong ayu mbok ojo bingung
Tumlawung sak temahan getun
Koyo wong kelangan petung
Deleg-deleg wekasane wurung

Tak suwun marang sliramu
Mbok ojo lali janji prasetyaku
Tresnaku kang satuhu
Tetep tulus tekane jiwaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PILLS N POTIONS by Nicki Minaj - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PILLS N POTIONS by Nicki Minaj

PILLS N POTIONS


Pills and potions
We're overdosing
I'm angry but I still love you
Pills and potions
We're overdosing
Can't stand it, but I still love you

I still love, I still love
I sti ... Read More »
Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari

GELO


Neng ngendi nggonku ngoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak parani
Mung nuruti karepe ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sinendal atiku
Luh tumetes nel ... Read More »
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 77772
Bookmark and Share