AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Setiap tahun lebih dari sepertiga kematian anak di dunia berkaitan dengan masalah kurang Sgizi, yang ... Read More »
Published: Mon, 06 Jan 2020 - 10:55:08
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/189
Comments: 0/0
Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANELONGSO


Banget ora ngiro
Nelongso atiku
Sak rawuhe
Kang adoh papane

Pancen dipisahke
Dene penggawene
Kang tan sarju
Mung tansah antu-antu

Memanismu
Kang nyoto dadi atiku
Jo kuwatir
Nora kendat nggonku tansah mikir

Ojo hanelongso
Uripe manungso
Pasrah pesthi
Mring ngersaning Hyang Widi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar b ... Read More »
Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu, wong bagus nyidrani
Sak iki njur lali
Ru ... Read More »
Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANGENTENI


Aku ngenteni tekamu
Koyo ngenteni mudhuning wahyu
Janjimu tansah s ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 22246
Bookmark and Share