AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahun ini, panitia memperkirakan adanya lonjangan peserta yang mendafatar untuk ikut seleksi tulis 1 ... Read More »
Published: Tue, 18 Jun 2019 - 11:09:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/434
Comments: 0/0
Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra kroso
Kangenku kang tanpo umpomo

Tanggal songolas sasi telu
Gawe kangen rasaning atiku
Yen bengi ra biso turu
Tansah kelingan siro wong bagus

Aku ora bakal lali
Naliko sliramu pamit bali
Udan deres sing njalari
Nganti aku mantep jroning ati

Pring kuning dadi saksi
Ono ngemplak deso purwosari
Opo sliramu ra ngerti
Yen pring kuning
Gawe kangen ning ati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 85558
Bookmark and Share