AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Jaman sekarang internet memang sudah jadi kebutuhan utama bahkan ampir ngalahin kebutuhan kita pada ... Read More »

Search Results For Kelingan nalikane

Published Sat, 13 Jun 2020 - 08:23:20 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1100/1252] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SAK ORA ORANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAK ORA ORANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik lagu:

SAK ORA ORANE By Dory Harsa


Saben bengi aku ora iso turu
Kelingan sliramu
Nali ... Read More »
Published Tue, 12 May 2020 - 09:51:34 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 843/1000] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu BALIK KANAN WAE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BALIK KANAN WAE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BALIK KANAN WAE


Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresn ... Read More »
Published Fri, 13 Mar 2020 - 06:59:57 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2467/2743] [Comment: 0/118]
Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JENANG GULO


Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki, kangmas
Nalikane, nanda ... Read More »
Published Sat, 18 Jan 2020 - 19:08:11 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3476/4015] [Comment: 0/134]
Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON PUNGKRUK (Protelon Pungkruk)


Ning pertelon pungkruk
Welingmu karo aku ... Read More »
Published Wed, 08 Jan 2020 - 09:07:28 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4110/4616] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PUYENG


Puyeng rasane pikirku
Nalikane sepisan ketemu
Rino wengi ra biso turu
... Read More »
Page 1 of 2 Totals
[ 1 ] 2 Next»
Bookmark and Share