AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Setelah postingan yang lalu, kami bahas tentang anak biar cepat berjalan, kali ini akan kami bahas t ... Read More »
Published: Sun, 05 Jan 2020 - 13:14:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/313
Comments: 0/0
Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

AJURING ATI


Laraning atiku
Bareng krungu ngendikamu
Koyo-koyo ri marung
Sing tumancep sak jroning atiku

Nanging ra tak roso
Mung eluhku sing tumetes
Netes nelesi pipi
Nganti tembus teko jroning ati

Ajur mumur atiku
Kejut kumitir rasaning pikir
Timbang mikir ketar-ketir, aduh..
Becik aluwung sumingkir

Ajuring atiku
Ora biso ditambani
Yo mung dongo-dinongo
Mugo mugo slamet sak lamiyo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PUYENG


Puyeng rasane pikirku
Nalikane sepisan ketemu
Rino wengi ra biso turu
... Read More »
Lirik Lagu KADUNG TRESNO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KADUNG TRESNO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KADUNG TRESNO


Lamat wus katon tejane
Yen mbo-mbrong katon mencorong, aduh
Wira ... Read More »
Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SOKO OPO ATIMU


Dalane cerito aku ro kowe
Wis akeh tantangane
Urip bareng karo ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 39583
Bookmark and Share