AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahun demi tahun telah berganti, banyak orang yang menantikan momen-momen indah saat pergantian tahu ... Read More »
Published: Wed, 03 Jul 2019 - 13:14:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/592
Comments: 0/0
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANAKE SOPO (Duet)


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi buruh nitik watu
Kowe mulih malah nglarani ati
Ora gowo duit malah gowo bayi

Lk:
Anake sopo kuwi anakke sopo
Aku isin yen di sawang tonggo
Emoh nyawang aku wes emoh nompo
Ora kelingan janjimu semono

Pr:
Omah gedeg iki wes arep rubuh
Piye aku ra neteske eluh
Nyawang anak soyo gede ragate
Kowe mulih lungo bayi oleh-olehe


====================
Versi Full

Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi buruh nitik watu
Kowe mulih malah nglarani ati
Ora gowo duit malah gowo bayi

Anake sopo kuwi anakke sopo
Aku isin yen di sawang tonggo
Emoh nyawang aku wes emoh nompo
Ora kelingan janjimu semono

Omah gedeg iki wes arep rubuh
Piye aku ra neteske eluh
Nyawang anak soyo gede ragate
Kowe mulih lungo bayi oleh-olehe


Pr:
Nggonku bali njaluk pangapuro
Pancen wong kerjo akehing panggodho
Ning luar negeri aku wis ati ati
Bakal njogo weling mu lan janji

Ning kepriye aku mung sakdermo
Dadi wong wadon sing ra duwe doyo
Aku di pekso ngladeni majikan
Nuruti howo ngumbar nafsune setan

Aku kang salah aku sing kebak doso
Bayi iki ojo di sio sio
Aku wis kliru jaluk poangapuro
Kabeh iki ora tak sengojo

Sakmestine yen to kangmas gelo
Nyawang aku rakeno di percoyo
Dadi wong wadon sing ra tahan godo
Sepisan maneh mung jaluk pangapuro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RAPUH By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAPUH By Opick

Lirik Lagu:

RAPUH


Detik waktu terus berjalan
Berhias gelap dan terang
Suka dan duka tangi ... Read More »
Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MBLENJANI (Duet)


Lk:
Nimas pora kelingan
Nate janji ora bakal lali
Nanging si ... Read More »
Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KIJING MIRING


Ayo ayo mas, iki piye
Ayo mas, kijing miring
Mangan roti entek l ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 22835
Bookmark and Share